Torsby igen !

Sitter i Torsby igen, ganska skönt (= men har varit skönt att varit hemma , har spenderat mest tid i skidbacken i helgen med min "kusin" och hans kompis. Har även varit barnvakt. Har nyss ätit lite ben & jerry glass, mums! Sitter här och lyssnar på hur anna duschar och tittar lite på både facebook och bilddagboken. Imorrn är det skola igen och deckaren ska in, men är inte klar , för glömde skicka hem den via e-mail. Åker hem på torsdag för ska på tandläkaren på fredag, usch :/ hoppas det är hålfritt :p . nu blir det nog att lägga sig snart för är trött :(. så godnatt på er ! :) pusssssss.



Tankarna bara sprödar, både ledsen, besviken, glad, orolig, arg... Det känns nu som jag måste hålla fast dom nära mig och känna hur DU inte kommer bort från mig, för måste få se ditt ansikte och hela söta du snart ! (a).


heeeeem!

Jag vill hem nuuuuuu ! åka skidor och träffa mamma ! (A)
 men imorrn då åker man hem ! jaaaaa !





om jag bara hade vingar (a).


"om du lämnade mig nu"

Var går tankarna?

Det vore som om jag har känt dig hela mitt liv, det är som om jag vet allt om dig. Som om du alltid har funnits vid min sida. Jag går runt varje dag och har dig i tankarna, tankarna är som tankebubblor.. allt är om dig, vad du gör, vad du tänker, när jag ska få se dig... allt! Jag vet vem du är, du vet vem du är! men ingen annan... Du har en plats i mig som betyder! du gör mig glad ! (A)


Lisa Miskovsky - Lady stardust , har suttit och lyssnat på den låten flera ggr i rad nu (:

Helg snart... vad händer?




Helg helg snart då :) Men vad ska man hitta på? Funderar på att stanna här i Torsby på fredag (: eller så åker jag hem... jobbar på söndag så måste hem ändå, men vilken dag vet jag inte.
Sitter nu i soffan och bara latar och önskar att det hände nått ikväll så man fick göra något och inte bara sitta här och lata. Bara umgås med någon nu och se film hade väl räckt. Det nu man skulle haft en kille bredvid sig och myst! :) hihi.



Yellowcard - Shadows and Regrets

hjääääälp.




den som vill får hjälpa mig med min blogg (A)

dagens slut...

Mitt första inlägg :D

sitter nu här emd frida och sofia i en datasal och jobbar med hälsopedagogik :p jag och sofia är snart klara (: så du slutar snart ;). Just nu känner jag bara för att gå hem och lägga mig i en säng och sova. Vad som händer idag vet jag inte... Någon som vill leka? (A).
nu måste jag jobba vidare ;) haha. och ska fixa min blogg snart när jag jag orkar :D haha .
pussssshej.  

RSS 2.0