trött daag.

dagen har varit seg och jag är trött .
Linnea Thuresson är saknad, men på fredag blir det nog att hälsa på henne i skolan. Hade velat träffa dig men nej ska väl inte det, som är synd!





"Om du lämnade mig nu - Lars winnerbäck feat. Miss Li"

det skulle aldrig ha hänt...

Den 27 januari försvann världens bästa morfar.
Inte du :'( varför just du MORFAR?! Varför just världens snällaste morfar?! L

Du kunde väl ha stannat kvar hos oss i några år till. Jag sitter nu hemma hos dig och kan inte låta tårarna vara inne, jag känner hur blöt jag är om kinden och hur det rinner, känns som det aldrig kommer att sluta. Dom bara kommer, och jag kan inte sluta tänka på hur nära du ha varit för mig. När jag var liten var jag dig så nära och det var jag än idag. Kommer aldrig att glömma när jag var på dagis och sa "jag har världens bästa morfar med världens största mage" det är ett utav dom minnena som har alltid stannat hos mig och hur du lekte med mig som liten. Och hur du på dagis var allas "morfar", dom kallade dig det för att jag gjorde det och alla barn tyckte om dig. Aldrig kommer jag heller inte glömma dig, alltid kommer jag tänka på min morfar som var en väldig god man som alla tyckte om, och hur många personer som visste vem Holmfrid Olsson var. Hur vi brukade spela kort, det var en grej som vi gjorde hela tiden, vi träffades och spelade kort, men nu kommer du aldrig att sitta där runt bordet, det kommer stå en tom stol där du skulle ha suttit... allt är bara ett minne nu och kommer aldrig att ske igen. Men minnet av dig kommer ALLTID vara kvar. Du är inte som en vanlig morfar, du är världens bästa och du är som en vän för mig. Du har alltid varit där för mig, du har funnits där för mig och ställt upp för mig. Du har även varit en god vän för många här i världen, du har varit en omtyckt människa.


Jag vill inte att det ska vara sant :'( jag vill att du ska sitta bredvid mig nu. Jag vill bara att du ska vara här morfar!

Jag kan inte fatta det, jag kan inte förstå at du är borta! Att du aldrig mer kommer tillbaka ...

Jag vill bara att du ska sitta bredvid mig nu och krama om dig och hur jag kan gnugga på dina öron som jag gjorde när jag var liten. Du är världens bästa morfar och kommer alltid att vara.


Vila i fred morfar, kommer att sakna dig mer än du tror.



Begravning den 14 februari , på alla hjärtans dag. kommer iaf minnas den bra, kommer minnas världens bästa morfar !<3


RSS 2.0